Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 25 common:people_all_forms

Дорогі батьки!

Date: 1 вересня 2020 о 09:31
26 views

Шановні батьки, діти яких навчаються і навчатимуться в Росошанівському НВК. Планувала це зробити трішки згодом, але, маючи стільки Ваших приватних повідомлень, дозволю собі розвіяти певні фейки і Ваші побоювання.
Отже, школа та садок в селі Росошани відкриються 1 вересня 2020р. і не на два тижні. Поки що, ми знаходимось у помаранчевій зоні і маємо усе зробити, щоб не перейти у червону.
Мною, як керівником закладу, чітко розписано проєкт Тимчасового порядку організації освітнього процесу на період карантинних обмежень. Його ми схвалили на засіданні педагогічної ради, попередньо він буде викладений у всіх соціальних мережах
Щодо маскового режиму.. Зрозумійте, що 500 одноразових масок на один день не "потягне" жодна структура. + утилізація. Тому, з розумінням, прошу забезпечте своїх власних дітей, це не надто кошторисно. Щодо антисептиків, ми забезпечимо можливість антисептичного та дезінфікаційного режиму в установі, але, якщо не складно, "малесенький" антисептик у рюкзачок таки зробіть. Як не буде, то ми зрозуміємо.
Щодо входу до закладу і на територію . Так, згідно рекомендацій МОН ми зробили три входи на територію і три входи до приміщення різними потоками. Просимо з розумінням поставитись до того, що батьки не допускатимуться в приміщення школи. Лише в окремих випадках.
Щодо температурного скрінінгу... Ми спробуємо забезпечити скрінінг усіх учасників освітнього процесу на вході до приміщення школи, але дуже просимо Вас, шановні батьки, подбайте про це ще у своїх домівках. Будьте відповідальними батьками своїх дітей.
Щодо харчування... Воно здійснюватиметься згідно нових вимог безпеки. Для цього уже змінено графік і проведено відповідну організаційну роботу у приміщенні їдальні. Харчування безкоштовне або змішане таки буде.
Щодо роботи позашкільних установ і закладів. Так, вони працюватимуть з відповідними умовами щодо безпеки.
Щодо роботи інклюзивних класів. А ми не робимо різниці між дітьми. Для нас усі діти любі. Тому, спеціальні класи працюватимуть у звичному режимі, перевагу матимуть лише батьки, які зможуть перебувати у приміщенні школи. (Не забудьте про масковий режим і засоби особистої безпеки)
Щодо медогляду: для дітей перших класів ми просимо лише пройти сімейного лікаря, або педіатра, бажано окуліста і все ж таки картку щеплень. Це в інтересах дитини. Більш глибшу діагностику, на Ваш, шановні батьки, розгляд Для учнів 2-10 класів плановий, перенесено на 6 місяців на Ваш, розгляд. . Для працівників: перенесено на 6 місяців обов'язковий медогляд, якщо є потреба - то на Ваш розгляд.
Щодо свята 1 вересня. Очікуйте, сюрпризи. Точно не буде загальної традиційної лінійки, але є цікаві ідеї для ВСІХ.
Щодо нашого спільного розуміння... Важко мені щось спрогнозувати на далеку перспективу, але від усіх нас, від нашої спільної солідарності і залежить результат. Я б дуже хотіла, щоб наше очне навчання розпочалось 1 вересня 2020р. і закінчилось не раніше 31 травня 2021р. Ми чекаємо, з нетерпінням, на зустріч і далі залишаємось відкритим простором для усіх. Наше гасло незмінне: "Честь!Порядність!Відповідальність!"

Comments:
Only authorized users can leave comments.